VALMIINA, PAIKOILLA, PILATES

Valitse
paras tapa aloittaa

KOKEILE PILATESTA TAI TEE SIITÄ UUSI HARRASTUS

Voit varata itsellesi tilaustunnin, yksityistunnin tai starttikurssin

CF091053

Yksityis- ja duotunnit


Yksityis- ja duotunnit ovat Oma Pilatesta parhaimmillaan, koska niillä harjoittelet omaa pilatesohjelmaasi yksin tai ystäväsi kanssa. Tunnin sisältö koostuu liikkeistä, joita sinun kehosi vahvistuakseen tarvitsee. Käytössäsi ovat yksilöllinen ohjaus ja studion koko laitevalikoima. Tuntien ajankohta on sovittavissa joustavasti.

Hinta duoille on 55 - 39 € ja yksityistunneille 80 - 70 € henkilöltä.

CF091027

Starttikurssi


Starttikurssilla pääset testaamaan, onko pilates sinun lajisi. Harjoittelemme kurssilla pilateksen perusteita pienellä porukalla, jotta osallistujilla olisi mahdollisuus saada yksilöllistä ohjausta sekä vinkkejä tehokkaaseen ja turvalliseen liikkumiseen. Jos kurssin jälkeen innostut jatkamaan pilatesharrastusta, se onnistuu Oma Pilateksen pienryhmätunneilla.

Starttikurssi pilatesharjoitteluun: sis. 5 pilateskertaa, tunnilla enimmillään 4 osallistujaa.
Hinta 125 € / osallistuja.

CF091144

Tilaustunti


Kun sinusta on mielekkäintä ja hauskinta liikkua omalla porukalla, tilaustunnit ovat sinun juttusi. Suunnittelemme tunnit juuri sinun ryhmääsi varten ja ne voivat toteutua Oma Pilates -studiolla tai sen ulkopuolella. Mieti sopivia vaihtoehtoja tunnin ajankohdaksi ja ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Hinta on 135 - 181 € / kerta.

Uskaltaako pilatekseen tulla? Lue vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin.


Usein kysytyt kysymykset

1Mitä jos on ollut taukoa pilateksesta?
Kokemuksemme mukaan liikkeiden mekaniikka on nopeasti palautettavissa kehoon. Myös voima alkaa palautua ja kunto kohentua, kun palaat säännäöllisen harjoittelun rytmiin. Ehkä itsensä liikekannalle laittaminen on lopulta vaikeampaa kuin harjoittelu itse.
2Sopiiko pilates minulle, jos minulla on huono liikkuvuus?
Pilatesliikkeiden tekemiseen ei tarvitse olla erityisen notkea vaan liikkuvuus ja voima lisääntyvät harjoittelun myötä.
3Mitä jos en osaa hengittää oikein?
Me kaikki osaamme hengittää. Joe Pilates toteaa kirjassaan, että hengittäminen on ensimmäinen ja viimeinen teko, jonka elämän aikana teemme. Pilateksessa hengitys on rakennettu sisään liikkeiden mekaniikkaan. Kun harjoittelet, voit antaa hapen kulkea enempää miettimättä samaan tapaan, kuin olisit ulkona kävelyllä.
4Onko pilates kuntoutusta?
Pilates ei ole kuntoutusta vaan urheilulaji. Jos sinulla on rasitusvamma, urheiluvamma tms, suosittelemme käymään lääkärissä, pyytämään fysioterapeutilta apua kuntoutumiseen ja sen jälkeen tulemaan pilaterstunnille harjoittelemaan oman kehosi tarpeisiin suunniteltua liikuntaohjelmaa.
5Onko pilates venyttelyä tai joogaa?
Pilates ei ole venyttelyä, eikä pilatesharjoitukseen kuulu pitkäkestoisiä venytyksiä vaan pilatesharjoittelu on aktiivista liikettä, mikä hyödyttää niin notkeita kuin kankeitakin ihmisiä. Pilates ei myöskään ole joogaa vaan eroaa joogasta alkuperältään, tavoitteiltaan ja liikkeiltään.
6Miten pilatestunnille kuuluu varustautua?
Kun tulet studiollemme, varustaudu joustavilla liikuntavaatteilla, sukilla ja juomapullolla.
7Miten voin aloittaa pilateksen?
Jos et ole harjoitellut klassista pilatesta aiemmin, suosittelemme käymään starttikurssin tai yksityis- tai tilaustunneilla. Siten varmistamme, että ryhmässä liikkuminen on turvallista ja mielekästä kaikille. Startin tai yksityistuntien jälkeen voit siirtyä harjoittelemaan pienryhmätunneillemme. Jos klassinen pilates on sinulle tuttua, voit varata paikkasi itsellesi sopivalta pilatestunnilta varausjärjestelmän kautta. Voit myös kysyä ohjaajaltasi suosituksia siitä, mikä tunti olisi paras valinta sinulle.
8Käykö teille tyky maksuvälineenä?
Meille käyvät maksuvälineinä suosituimmat liikuntaedut, kuten SmartumPay, Ticket Mind&Body, Tyky, ePassi, Eazybreak ja Virikeseteli.

Kannattaako lähteä liikkeelle? Kyllä, kun teemme liikunnasta turvallista hyvässä yhteistyössä.


Koronaturvallisuus

laitteet puhdistetaan käytön jälkeen ja päivän päätteeksi

mattotunneilla on enimmillään 6 ja laitetunneilla 4 osallistujaa, joten laitteiden väliin jää reilusti turvaväliä

ohjaaja käyttää kasvomaskia

studiollamme on käsienpesupisteet ja käsidesiä saatavilla

Jos ryhmään tuleminen arveluttaa, suosittelemme osallistumista online-pilatekseen tai varaamaan yksityistunnin itsellesi tai duo-tunnin sinulle ja ystävällesi.


Suosittelemme terveytesi vuoksi myös, että

huolehdit liikunnan jälkeen levosta, syöt monipuolisesti ja juot riittävästi vettä.

keskeytät liikunnan, jos tunnet heikotusta, rytmihäiriöitä, rintakipua tai hengenahdistusta liikunnan aikana. Sen jälkeen on hyvä jatkoa varten kysyä lääkärin suosituksia ja varmistaa lupa liikuntaharrastukselle.

jos sinulla on lääkitystä, keskustele liikunnasta ja lääkkeistä lääkärisi kanssa.

et aloittaisi pilatesharrastusta, kun olet raskaana. Synnytyksen jälkeen voit palata liikuntaharrastuksen pariin, kun lääkäri on antanut luvan liikunnalle.

jos sinulla on verenkierto- tai hengityselimistön sairaus, diabetes tai jokin muu aktiivisessa vaiheessa oleva pitkäaikaissairaus tai terveysongelma (esim. rankaperäinen ongelma), keskustele lääkärin kanssa ennen liikuntaharrastuksen aloittamista.

home2 contct icon1

Ota yhteyttä

soittamalla tai viestillä
+358 50 4719 989

home2 contct icon2

Tule käymään

Oma Pilates, Pekankatu 3, 96200 Rovaniemi

home2 contct icon3

Laita postia