VALMIINA, PAIKOILLA, PILATES

Valitse
paras tapa aloittaa

KOKEILE PILATESTA TAI TEE SIITÄ UUSI HARRASTUS

Varaa ensimmäinen pilatestuntisi sähköpostilla

Jos et ole tehnyt klassista pilatesta aiemmin, suosittelemme käymään yksityis-, tilaus- tai duotunneilla taikka starttikurssin, ennen kuin tulet ryhmätunneille. Siten varmistamme, että ryhmässä liikkuminen on mielekästä ja sopivan haastavaa kaikille. Startin tai yksityistuntien jälkeen saat yksilöllisen pilatesohjelmasi, jolla voi aloittaa harjoittelun ryhmätunneilla ja jota rakennamme taitojen karttuessa.
CF107195

Starttipaketti yksityistunteja


Yksityistunti on yksilöllinen pilatesharjoituksesi ohjaajan valmennuksessa. Se on hyvä tapa aloittaa pilates, rakentaa taitoja tai lähteä liikkeelle kuntoutuksen tai tauon jälkeen. Yksityistunteja on saatavilla 35, 50 ja 100 minuutin mittaisina.

Yksityistunti starttipakettina 35 minuutin yksityistunnit: 3 kertaa yht. 125 € (norm. 132 €) / 5 kertaa yht. 199 € (norm. 220 €)

Aloita pilates

Duotunti


Duotunnit ovat Oma Pilateksessa olleet ystävysten, pariskuntien tai samanhenkisten treenikavereiden juttu. Jos duon osallistujat eivät ole aikaisemmin käyneet meillä, harjoittelemme yhdessä pilateksen perusteita ja lisäksi osallistujat saavat yksilöllisiä, juuri heidän kehon tilanteeseen sopivia liikkeitä. Pidempään harrastaneet voivat hyödyntää duoja esimerkiksi uusien liikkeiden opetteluun. Tunnin ajankohta on sovittavissa joustavasti.

Hinta alkaen 39 € / osallistuja

Aloita Oma Pilates

Starttikurssi


Starttikurssilla pääset testaamaan, onko pilates sinun lajisi. Kurssi sisältää viisi pilateskertaa, joilla on enimmillään neljä osallistujaa. Tavoitteena on, että opit perusteet pilatesmatolla ja reformer-laitteella, jotta pääset jatkamaan pilatesharrastusta full studio workouteihin. Meillä alkaa starttikursseja noin kerran kuukaudessa. Kurkkaa seuraavan kurssin ajankohta varaaheti.fi/omapilates-sivulta tai kysy lisää laittamalla viesti studiollemme.

Hinta 125 € / osallistuja.

CF107018

Tilaustunti


Kun sinusta on mielekkäintä ja hauskinta liikkua omalla porukalla, tilaustunnit ovat sinun juttusi. Suunnittelemme tunnit sinun ryhmääsi varten ja ne voivat toteutua Oma Pilates -studiolla tai sen ulkopuolella. Mieti sopivia vaihtoehtoja tunnin ajankohdaksi ja ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Hinta 125 - 181 € / kerta

“Not only is health a normal condition, but it is our duty to not only to attain it but to maintain it.” Joe Pilates

Kannattaa lähteä liikkeelle

Tutkimusten mukaan pitkäaikainen paikallaanolo on epäterveellistä. Se kuormittaa kehoa yksipuolisesti, heikentää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, jäykistää niveliä sekä lisää pitkäaikaissairauksien riskiä. UKK-instituutin suositusten mukaan tarvitset terveyden edistämiseksi:

kestävyyskuntoa, jota voit parantaa liikkumalla viikoittain vähintään kaksi ja puoli tuntia reippaasti tai tunnin ja vartin rasittavasti

lihaskuntoa, liikehallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Harjoita niitä vähintään kaksi kertaa viikossa.

Liikkuminen edistää

hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa

tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä

veren rasva- ja sokeritasapainoa

painonhallintaa

lihasvoimaa ja lihaskestävyyttä, liikkuvuutta ja tasapainoa

luun lujuutta

mielialaa ja vireyttä

unen laatua

Suosittelemme, että

huolehdit liikunnan jälkeen levosta, syöt monipuolisesti ja juot riittävästi vettä.

keskeytät liikunnan, jos tunnet heikotusta, rytmihäiriöitä, rintakipua tai hengenahdistusta liikunnan aikana. Sen jälkeen on hyvä jatkoa varten kysyä lääkärin suosituksia ja varmistaa lupa liikuntaharrastukselle.

jos sinulla on lääkitystä, keskustele liikunnasta ja lääkkeistä lääkärisi kanssa.

et aloittaisi pilatesharrastusta, kun olet raskaana. Synnytyksen jälkeen voit palata liikuntaharrastuksen pariin, kun lääkäri on antanut luvan liikunnalle.

jos sinulla on verenkierto- tai hengityselimistön sairaus, diabetes tai jokin muu aktiivisessa vaiheessa oleva pitkäaikaissairaus tai terveysongelma (esim. välilevyongelma), keskustele lääkärin kanssa ennen liikuntaharrastuksen aloittamista.

home2 contct icon1

Ota yhteyttä

soittamalla tai viestillä
+358 50 4719 989

home2 contct icon2

Tule käymään

Oma Pilates, Pekankatu 3, 96200 Rovaniemi

home2 contct icon3

Laita postia