LÄHDE PILATEKSEEN

Pienryhmään, yksityistunnille
tai omalle tilaustunnillesi

TUNTIKALENTERIMME

Pienryhmätunnit studiolla ja onlinessa

MAANANTAI
klo 16.15 Old school matto * klo 17.15 Online pilates * klo 18.15 Full studio workout

TIISTAI
klo 8.05 Tilaustunti / Full studio workout * klo 13 Yksityistunti * klo 15.30 Yksityis- tai duo-tunti * klo 16.30 Full studio workout * klo 17.30 Tilaustunti * klo 18.30 Starttikurssi

KESKIVIIKKO
klo 7.50 Matto 1-2 * klo 9.15 Yksityistunti * klo 16.15 Matto 1-2 * klo 17.15 Full studio workout * klo 18.15 Yksityis- tai Duo-tunti / Online pilates

TORSTAI
klo 8.05 Old school workout * klo 9.10 Full studio workout 60+ * klo 16.15 Full studio workout * klo 17.15 Duo-tunti * klo 18.15 Starttikurssi

PERJANTAI
klo 15.15 Full studio workout * klo 16.15 Old school mat tai miniworkshop vaihtuvalla teemalla * klo 17.15 Tilaustunti

SUNNUNTAI
klo 14 - 16 Yksityistunteja * klo 17 Old school workout * klo 18 Full studio workout

Muutokset ovat mahdollisia.

TUNTIVALIKOIMA

Tutustu pilatestuntiemme sisältöihin

CF090859

Mattotunnit


Mattotunnit auttavat kehoa palautumaan, vahvistumaan ja löytämään tasapainoa aktiivisella liikkeellä. Harjoittelemme tunnilla Joe Pilateksen mattosarjaa, joka on monipuolinen ja haastava koko kehon treeni. Voimme käyttää kehon vahvistamiseen myös spine corrector -laitteita, magic circle -rengasta tai muita pienvälineitä.

Tuntivalikoima

Online-tunnit


Onlinessa pääset harjoittelemaan pilatesta ohjaajan avulla vaikka kotonasi. Tarvitset online-tuntia varten jumppamaton tai reformer-laitteen, tilaa ympärillesi, nettiyhteyden sekä tietokoneen tai mobiililaitteen. Toteutamme tunnin Zoom-sovelluksella. Saat linkin sähköpostiisi ennen tunnin alkua, jota klikkaamalla pääset tunnille mukaan. Aloitamme lämmittelyllä ja jatkamme tuntia pilateksen matto- tai reformer-sarjalla. Online pilates sopii sinulle, kun olet käynyt starttikurssin tai osaat vähintään perusteet matto- tai reformer-sarjasta.

CF091081

Yksityis- ja duo-tunnit


Yksityis- ja duotunnit ovat Oma Pilatesta parhaimmillaan, koska niillä harjoittelet omaa pilatesohjelmaasi yksin tai ystäväsi kanssa. Tunnin sisältö koostuu liikkeistä, joita sinun kehosi vahvistuakseen tarvitsee. Käytössäsi ovat yksilöllinen ohjaus ja studion koko laitevalikoima.

Tuntivalikoima

Full studio workout 60+


Full studio workout 60+ on tarkoitettu yli 60-vuotiaille, jotka tykkäävät pitää itsensä liikkeessä ja haluavat keskittyä liikkuvuuden sekä lihaskunnon kohentamiseen samanhenkisten seurassa, kiireettömässä ympäristössä. Tunnille voi osallistua, kun on eläkeikäinen ja studiomme vakiokävijä tai käynyt ainakin viisi starttikertaa, duoa, tilaus- tai yksityistuntia.

CF107088

Full studio workout


Full studio workout on ohjattu pienryhmätunti, jossa on enintään neljä osallistujaa. Keskitymme tunnilla reformer- ja mattosarjoihin sekä lisäksi voimme käyttää muita laitteita tarpeiden mukaan. Opettaja auttaa sinua liikkeiden muistamisessa ja antaa vinkkejä, miten liike voisi vahvistaa lihaksiasi paremmin. Full studio workout sopii sinulle, kun olet studiomme vakiokävijä tai käynyt ainakin viisi starttikertaa, duoa, tilaus- tai yksityistuntia. Valitse tämä tunti, kun tunnet tarvitsevasi tukea liikkeiden, järjestyksen, toisto- tai jousimäärän opettelussa.

CF090896

Old school mattotunti


Old school -mattotunnilla teet yksilöllistä mattosarjaasi omaan tahtiisi. Ohjaaja on mukana auttamassa muistamaan liikkeiden järjestystä ja toistomäärää sekä antamassa sinulle henkilökohtaisia vinkkejä liikkeiden syventämiseen. Mattosarjan lisäksi harjoittelemme studion pienvälineillä tai laitteilla osallistujien tavoitteiden ja tarpeiden mukaan.

CF091173

Old school workout


Old school workout -tunti on pienryhmätunti, jolla on enimmillään neljä osallistujaa. Tällä tunnilla teet yksilöllistä klassisen pilateksen ohjelmaasi itsenäisesti omaan tahtiisi. Voit keskittyä harjoituksessa valintasi mukaan matto- tai reformer-sarjaan ja sen lisäksi harjoitella studion muilla laitteilla riippuen tavoitteistasi ja kehon tarpeista. Old school workout -tunti sopii sinulle, kun osaat tehdä oman matto- tai reformer-sarjan itsenäisesti. Saat tunnilla ohjaajalta henkilökohtaisia vinkkejä liikkeiden syventämiseen, kehon vahvistamiseen ja liikkeen jatkuvuuden löytämiseen.

CF091144

Tilaustunnit


Kun sinusta on mielekkäintä ja hauskinta liikkua omalla porukalla, tilaustunnit ovat sinun juttusi. Suunnittelemme tunnit juuri sinun ryhmääsi varten ja ne voivat toteutua Oma Pilates -studiolla tai sen ulkopuolella. Kurkkaa valikoimamme, mieti sopivia vaihtoehtoja tunnin ajankohdaksi ja ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Tuntivalikoima

Teematunnit


Studiollamme on noin kerran kuussa teematunteja ja mini-workshopeja, joissa hyödynnämme vaikka magic circle -rengasta ja spine correctoria tai keskitymme haastavimpiin liikkeisiin tai esimerkiksi alaselän ja niska-hartian vapauttamiseen.

Voit tehdä varaukset ja muokata niitä varauskalenterissa
- esteen sattuessa peruutathan viimeistään vuorokautta ennen pilatestunnin alkua


Studiomme asiakkaat luovat tunnukset varausjärjestelmään osoitteessa varaaheti.fi/omapilates. Tunnuksilla pääsee muokkaamaan varauksia ja ostamaan liikuntakortteja itselle sopivaan aikaan.

Tunneille mahtuu enimmillään 4-8 henkilöä ja tunti toteutuu, jos ilmoittautuneita on 2. Tunnin peruuntuessa saat tiedon tekstiviestillä edellisiltaan mennessä. Ilmoittautuneella on mahdollisuus ottaa tunti yksityistuntina (yksityistunnin hinta on 70-85 €).
Teethän varauksen viimeistään 3 truntia ennen pilatestunnin alkua varausjärjestelmän kautta. Jos haluat kysyä viimehetken paikkaa, voit lähettää tekstiviestin studion numeroon.
Jos sinulle tulee tarve perua varauksesi, teethän sen viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua. Jos peruutus tulee myöhässä, varauksesta veloittuu käyntikerta riippumatta peruutuksen syystä.

Teethän peruutukset varausjärjestelmän kautta.
home2 contct icon1

Ota yhteyttä

soittamalla tai viestillä
+358 50 4719 989

home2 contct icon2

Tule käymään

Oma Pilates, Pekankatu 3, 96200 Rovaniemi

home2 contct icon3

Laita postia