LÄHDE PILATEKSEEN

Pienryhmään, yksityistunnille
tai omalle tilaustunnillesi

TUNTIKALENTERIMME

Pienryhmätunnit studiolla ja onlinessa

MAANANTAI
klo 16.15 Old school matto * klo 17.15 Online matto 1-2 * klo 18.15 Reformer * klo 19.10 Duo-tunti

TIISTAI
klo 8.05 Reformer * klo 10 Yksityistunti * klo 15.30 Yksityis- tai duo-tunti * klo 16.30 Reformer * klo 17.30 Tilaustunti

KESKIVIIKKO
klo 7.50 Matto 1-2 * klo 9 Yksityistunti * klo 11 Online matto 1-2 * klo 16.15 Matto 1-2 * klo 17.15 Startti / yksityis- tai duo-tunti / Foundations* klo 18.15 Reformer

TORSTAI
klo 8.05 Old school workout * klo 9.10 Pilates K-60 * klo 16.15 Reformer * klo 17.15 Duo-tunti * klo 18.15 Mattotunti vaihtuvalla teemalla

PERJANTAI
klo 7.50 Reformer * klo 15.15 Reformer * klo 16.15 Mattotunti tai miniworkshop vaihtuvalla teemalla

SUNNUNTAI
* klo 16 Online matto 1-2 * klo 17 Old school workout * klo 18 Reformer

Muutokset ovat mahdollisia.

TUNTIVALIKOIMA

Tutustu pilatestuntiemme sisältöihin

CF090859

Mattotunnit


Mattotunnit auttavat kehoa palautumaan, vahvistumaan ja löytämään tasapainoa aktiivisella liikkeellä. Harjoittelemme tunnilla Joe Pilateksen mattosarjaa, joka on monipuolinen ja haastava koko kehon treeni. Voimme käyttää kehon vahvistamiseen myös spine corrector -laitteita, magic circle -rengasta tai muita pienvälineitä.

Tuntivalikoima

Online-tunnit


Onlinessa pääset harjoittelemaan pilatesta ohjaajan johdolla vaikka kotona tai mökilläsi. Tarvitset jumppamaton, tilaa maton ympärille, nettiyhteyden sekä tietokoneen tai mobiililaitteen. Saat ennen tunnin alkua Zoom-linkin, jota klikkaamalla pääset tunnille mukaan. Aloitamme online-pilateksen lämmittelyllä ja jatkamme sitä mattosarjalla, jonka mukana voi olla yllätyksiä.

CF091081

Yksityis- ja duo-tunnit


Yksityis- ja duotunnit ovat Oma Pilatesta parhaimmillaan, koska niillä harjoittelet omaa pilatesohjelmaasi yksin tai ystäväsi kanssa. Tunnin sisältö koostuu liikkeistä, joita sinun kehosi vahvistuakseen tarvitsee. Käytössäsi ovat yksilöllinen ohjaus ja studion koko laitevalikoima.

Tuntivalikoima

Pilates K-60


Pilates K-60 -tunti on tarkoitettu yli 60-vuotiaille, jotka tykkäävät pitää itsensä liikkeessä ja haluavat keskittyä liikkuvuuden sekä lihaskunnon kohentamiseen samanhenkisten seurassa, kiireettömässä ympäristössä. K-60 -tunti toteutuu studiollamme torstaiaamuisin. Tunnille voi osallistua, kun on käynyt starttikurssin laiteharjoitteluun tai yksityis-, tilaus- tai duo-tunteja.

CF090944

Reformer-tunnit


Reform, uudistu. Liiku, löydä uusia liikeratoja ja vahvistu apunasi reformer-laitteen tuki, jousivastus sekä sinulle sopivat reformer-sarjan liikkeet. Pääset hyödyntämään reformer-tunnilla myös muita studion laitteita. Reformer-tunnit sopivat sinulle, kun olet aiemmin harjoitellut reformer-laitteella, käynyt starttikurssin laiteharjoitteluun tai ottanut yksityis-, tilaus- tai duo-tunteja.

CF090896

Old school mattotunti


Old school mattotunnilla teet omaa mattosarjaa omaan tahtiisi. Ohjaaja on mukana auttamassa muistamaan liikkeitä, järjestystä ja toistomäärää sekä antamassa vinkkejä liikkeiden syventämiseen. Mattosarjan lisäksi harjoittelemme studion pienvälineillä osallistujien tavoitteiden ja tarpeiden mukaan.

CF091173

Old school workout


Old school workout -tunnilla teet itsenäisen harjoituksen oman kehosi tarpeisiin ja tahtiin. Voit aloittaa harjoituksen matto- tai reformer-sarjalla ja sen lisäksi harjoitella studion muilla laitteilla päivän tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Saat ohjaajalta vinkkejä laitteiden hyödyntämiseen ja liikkeiden syventämiseen.

CF091144

Tilaustunnit


Kun sinusta on mielekkäintä ja hauskinta liikkua omalla porukalla, tilaustunnit ovat sinun juttusi. Suunnittelemme tunnit juuri sinun ryhmääsi varten ja ne voivat toteutua Oma Pilates -studiolla tai sen ulkopuolella. Kurkkaa valikoimamme, mieti sopivia vaihtoehtoja tunnin ajankohdaksi ja ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla.

Tuntivalikoima

Teematunnit


Studiollamme alkaa perjantaisin klo 16.15 after work -pilatestunti, jossa on tarkoitus irrotella työviikko pois harteilta. Tunti sisältää tuttua ja tehokasta klassista pilatesta ja lisäksi mausteita, esimerkiksi magic circle -rengasta, spine correctoria, haastavimpia liikkeitä, niska-hartia -teemaa ja niin edelleen.

Voit tehdä varaukset ja muokata niitä varauskalenterissa
- esteen sattuessa peruutathan viimeistään vuorokautta ennen pilatestunnin alkua


Studiomme asiakkaat luovat tunnukset varausjärjestelmään osoitteessa varaaheti.fi/omapilates. Tunnuksilla pääsee muokkaamaan varauksia ja ostamaan liikuntakortteja itselle sopivaan aikaan.

Tunneille mahtuu enimmillään 4-10 henkilöä ja tunti toteutuu, jos ilmoittautuneita on 2. Tunnin peruuntuessa saat tiedon tekstiviestillä edellisiltaan mennessä. Ilmoittautuneella on mahdollisuus ottaa tunti yksityistuntina (yksityistunnin hinta on 70-80 €).
Jos sinulle tulee tarve perua varauksesi, teethän sen viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua. Jos peruutus tulee myöhässä, varauksesta veloittuu käyntikerta riippumatta peruutuksen syystä.

Teethän peruutukset varausjärjestelmän kautta.
home2 contct icon1

Ota yhteyttä

soittamalla tai viestillä
+358 50 4719 989

home2 contct icon2

Tule käymään

Oma Pilates, Pekankatu 3, 96200 Rovaniemi

home2 contct icon3

Laita postia