LÄHDE PILATEKSEEN

Pienryhmään, yksityistunnille
tai omalle tilaustunnillesi

TUNTIKALENTERIMME

Pilatestunnit studiolla ja onlinessa

MAANANTAI
klo 16.15 Old school matto * klo 17.15 Online pilates * klo 18.15 Full studio workout

TIISTAI
klo 8.05 Old school workout * klo 15.30 Yksityis- tai duo-tunti * klo 16.30 Full studio workout * klo 17.30 Tilaustunti * klo 18.30 Starttikurssi

KESKIVIIKKO
klo 7.50 Full studio workout * klo 9.15 Yksityistunti * klo 17 Full studio workout * klo 18 Full studio workout

TORSTAI
klo 8.05 Old school workout * klo 9.10 Full studio workout 60+ * klo 16.15 Full studio workout * klo 17.15 Yksityis- tai duo-tunti * klo 18.15 Starttikurssi / Old school matto

PERJANTAI
klo 16.15 Full studio workout * klo 17.15 Trio

SUNNUNTAI
klo 14 - 16 Yksityis- ja duotunteja * klo 17 Old school workout * klo 18 Full studio workout

Muutokset ovat mahdollisia.

TUNTIVALIKOIMA

Tutustu pilatestuntiemme sisältöihin

CF107088

Full studio workout


Full studio workoutissa teet omaa ohjelmaasi, joka voi sisältää liikkumista reformer-laitteella, pilatesmatolla ja studion muulla laitteistolla. Ohjelmasi koostuu liikkeistä, joihin kehosi on valmis, sekä päivän tilanteeseen sopivista haasteista, jotta kehosi pääsee vahvistumaan ja palautumaan.

Tuntivalikoima

Starttikurssi


Starttikurssi sisältää viisi pilateskertaa, joilla on enimmillään neljä osallistujaa. Kurssin tavoitteena on, että opit perusteet pilatesmatolla ja reformer-laitteella, jotta pääset jatkamaan pilatesharrastusta full studio workouteihin. Kun harjoittelustasi tulee säännöllistä, saat liikkuvuutta, voimaa ja tukea kaikkeen liikumiseen.

CF091081

Yksityistunti


Yksityistunti on yksilöllinen pilatesharjoituksesi ohjaajan valmennuksessa. Se on paras tapa aloittaa pilates, lähteä liikkeelle kuntoutuksen jälkeen, keskittyä liikkumaan omassa rauhassa tai syventää osaamistasi. Pääset liikkumaan itsellesi sopivaan tahtiin ja hyödyntämään studion koko laitevalikoimaa. Laita Oma Pilatekseen viestiä tehdäksesi varauksen.

Tuntivalikoima

Online Oma Pilates


Kun varaat paikan online-pilateksesta, saat sähköpostilla linkin, joka aukeaa Zoom-sovellukseen vieden sinut pilatestunnille ohjaajan ja treenikavereiden luo. Tarvitset online-pilatekseen pädin tai läppärin lisäksi jumppamaton ja -kepin. Aloitamme tunnin yhteisellä lämmittelyllä, minkä jälkeen liike jatkuu omilla pilatesohjelmilla. Ohjaaja on mukana antamassa vinkkejä liikkeiden syventämiseen kehon vahvistamiseksi.

CF091173

Old school workout


Old school workout -tunnilla teet yksilöllistä pilatesohjelmaasi itsenäisesti omaan tahtiisi. Voit keskittyä matto- tai reformer-sarjaan ja sen lisäksi harjoitella studion muilla laitteilla riippuen tavoitteistasi ja kehon tarpeista. Ohjaaja on mukana antamassa vinkkejä liikkeiden syventämiseen kehon vahvistamiseksi.

CF090896

Mattotunnit


Pilateksen mattosarja on nerokas kokonaisuus, joka liikuttaa rankaa moneen suuntaan sekä lisää voimaa ja liikkuvuutta kehoon sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Mattotunneilla teemme yhdessä samaa ohjelmaa tai kaikki tekevät yksilöllistä pilatesohjelmaansa omaan tahtiinsa. Ohjelmasi koostuu liikkeistä, joihin kehosi on valmis, sekä päivän tilanteeseen sopivista haasteista, jotta kehosi pääsee vahvistumaan ja palautumaan.

CF090859

Duotunti


Duo on sinun ja kaverisi tai vaikka sinun ja puolisosi yhteinen privaattitunti pilatesstudiolla. Duo sopii kertakokeiluna esimerkiksi lahjaksi tai pitkäjänteisempään harjoitteluun, jolloin sille on varattuna studion kalenterista viikoittainen aika. Jos pilates on sinulle uutta, aloitamme vahvan perustan rakentamisesta ja noin viiden pilateskerran jälkeen jatkat liikkumista sinulle tehdyn pilatesohjelman mukaan.

Tuntivalikoima

Full studio 60+


Full studio workout 60+ on tarkoitettu yli 60-vuotiaille, jotka tykkäävät pitää itsensä liikkeessä ja haluavat keskittyä lihaskunnon kohentamiseen samanhenkisten seurassa, kiireettömässä ympäristössä. Voit osallistua tunnille, kun on kun olet eläkeikäinen, studiomme vakiokävijä tai käynyt ainakin viisi kertaa Oma Pilateksen pilatestunneilla.

CF091144

Tilaustunnit


Tilaustunti sopii virkistyspäivän ohjelmaksi tai kaveriporukan yhteiseksi pilatestunniksi. Voit pyytää Oma Pilateksesta tarjousta yhdestä tilaustunnista tai sopia tunnille viikoittaisen vakioajan. Tilaustunnille mahtuu enimmillään seitsemän osallistujaa. Pyydä tarjous osoitteesta [email protected]

Voit tehdä varaukset ja muokata niitä varauskalenterissa - esteen sattuessa peruutathan viimeistään vuorokautta ennen pilatestunnin alkua.


Varaukset

Studion asiakkaana luot tunnukset varausjärjestelmäämme osoitteessa varaaheti.fi/omapilates. Tunnuksilla pääset hallinnoimaan varauksiasi ja ostamaan liikuntakortteja itsellesi sopivaan aikaan.

Teethän varauksen viimeistään 3 tuntia ennen pilatestunnin alkua. Jos haluat kysyä viimehetken paikkaa, lähetä viesti studion numeroon 050 4719989.

Kun olet varannut paikan pilatestunnilta, sinulle tulee vahvistus sähköpostiisi. Ja kun saavut tunnille, ohjaaja klikkaa liikuntakortiltasi kerran käytetyksi.

Peruutukset

Tunneille mahtuu enimmillään 7 osallistujaa ja tunti toteutuu, jos ilmoittautuneita on 2. Tunnin peruuntuessa saat tiedon tekstiviestillä edellisiltaan mennessä. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus korottaa tunti yksityistunniksi.

Jos sinulle tulee tarve perua varauksesi, tee peruutus viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua.

Jos teet peruutuksen myöhässä, varauksesta veloittuu käyntikerta riippumatta peruutuksen syystä.
home2 contct icon1

Ota yhteyttä

soittamalla tai viestillä
+358 50 4719 989

home2 contct icon2

Tule käymään

Oma Pilates, Pekankatu 3, 96200 Rovaniemi

home2 contct icon3

Laita postia