LÄHDE PILATEKSEEN

Pienryhmään, yksityistunnille
tai omalle tilaustunnillesi

TUNTIKALENTERIMME

Pilatestunnit studiolla ja onlinessa

MAANANTAI
klo 9 Yksityistunti * klo 16.15 Old school matto * klo 17.15 Online pilates * klo 18.15 Full studio workout

TIISTAI
klo 8.05 Full studio workout * klo 9 Yksityistunti * klo 15.30 Yksityis- tai duo-tunti * klo 16.30 Full studio workout * klo 17.30 Full studio workout * klo 18.30 Starttikurssi / Yksityis- tai duotunti

KESKIVIIKKO
klo 7.50 Full studio workout * klo 9.15 Yksityistunti * klo 16 Yksityis- tai duotunti * klo 17 Full studio workout * klo 18 Full studio workout * klo 19 Yksityistunti

TORSTAI
klo 8.05 Full studio workout * klo 9.10 Full studio workout 60+ * klo 16.15 Full studio workout * klo 17.15 Yksityis- tai duo-tunti * klo 18.15 Old school mattotunti / Kuukauden workshop

PERJANTAI
klo 9 Yksityistunti * klo 16.15 Full studio workout * klo 17.15 Duotunti

SUNNUNTAI
klo 14 - 16 Yksityis- ja duotunteja * klo 17 Full studio workout * klo 18 Full studio workout

Muutokset ovat mahdollisia.

TUNTIVALIKOIMA

Tutustu pilatestuntiemme sisältöihin

CF107099

Full studio workout


Full studio workoutissa teet omaa ohjelmaasi, joka voi sisältää liikkumista reformer-laitteella, pilatesmatolla ja studion muulla laitteistolla. Ohjelmasi koostuu liikkeistä, joihin kehosi on valmis sekä päivän tilanteeseen sopivista haasteista, jotta kehosi oppii uutta, vahvistuu ja palautuu.

Tuntivalikoima

Starttipaketti


Suosittelemme pilateksen aloittamiseksi starttipakettia, joka sisältää 3-5 kertaa 35-minuuttista yksityistuntia ja yksilöllisen liikuntaohjelman, jolla voit jatkaa ryhmätunneille. Yksityistuntien ajankohdat on varattavissa joustavasti sinun kalenterisi mukaan. Laita viesti ja sovitaan aika ensimmäiselle pilatestunnillesi.

CF091081

Yksityistunti


Yksityistunti on yksilöllinen pilatesharjoituksesi ohjaajan valmennuksessa. Se on paras tapa aloittaa pilates, lähteä liikkeelle kuntoutuksen jälkeen, keskittyä liikkumaan omassa rauhassa tai syventää osaamistasi. Yksityistunteja on saatavilla 35, 50 ja 100 minuutin mittaisina. Laita viestiä tehdäksesi varauksen.

Tuntivalikoima

Online Oma Pilates


Kun varaat paikan online-pilateksesta, saat sähköpostilla linkin, joka aukeaa Zoom-sovellukseen vieden sinut pilatestunnille ohjaajan ja treenikavereiden luo. Tarvitset online-pilatekseen pädin tai läppärin lisäksi jumppamaton. Aloitamme tunnin yhteisellä virittäytymisellä, minkä jälkeen liike jatkuu omalla pilatesohjelmallasi. Ohjaaja on mukana antamassa vinkkejä liikkumiseen kehon vahvistamiseksi.

CF107272

Duotunti


Duotunti on sinun ja kaverisi tai vaikka sinun ja puolisosi yhteinen privaattitunti pilatesstudiolla. Duo sopii kertakokeiluna esimerkiksi lahjaksi tai pitkäjänteisempään harjoitteluun, jolloin sille on varattuna studion kalenterista viikoittainen aika. Jos pilates on sinulle uutta, aloitamme vahvan perustan rakentamisesta ja noin viiden pilateskerran jälkeen jatkat liikkumista sinulle tehdyn pilatesohjelman mukaan.

Tuntivalikoima

Full studio 60+


Full studio workout 60+ on tarkoitettu yli 60-vuotiaille, jotka tykkäävät pitää itsensä liikkeessä ja haluavat keskittyä lihaskunnon kohentamiseen samanhenkisten seurassa, kiireettömässä ympäristössä. Voit osallistua tunnille, kun on kun olet eläkeikäinen, studiomme vakiokävijä tai käynyt ainakin viisi kertaa Oma Pilateksen pilatestunneilla.

CF107316

Tilaustunnit


Tilaustunti sopii virkistyspäivän tai tyky-päivän ohjelmaksi tai kaveriporukan yhteiseksi pilatestunniksi. Voit pyytää Oma Pilateksesta tarjousta yhdestä tilaustunnista tai sopia tunnille viikoittaisen vakioajan. Tilaustunnille mahtuu enimmillään kuusi osallistujaa. Pyydä tarjous osoitteesta [email protected]

Voit tehdä varaukset ja muokata niitä varauskalenterissa - esteen sattuessa peruutathan viimeistään vuorokautta ennen pilatestunnin alkua.


Varaukset

Studion asiakkaana luot tunnukset varausjärjestelmäämme osoitteessa varaaheti.fi/omapilates. Tunnuksilla pääset hallinnoimaan varauksiasi ja ostamaan liikuntakortteja itsellesi sopivaan aikaan.

Teethän varauksen viimeistään 3 tuntia ennen pilatestunnin alkua. Jos haluat kysyä viimehetken paikkaa, lähetä viesti studion numeroon 050 4719989.

Kun olet varannut paikan pilatestunnilta, sinulle tulee vahvistus sähköpostiisi. Ja kun saavut tunnille, ohjaaja klikkaa liikuntakortiltasi kerran käytetyksi.

Peruutukset

Tunneille mahtuu enimmillään 6 osallistujaa ja tunti toteutuu, jos ilmoittautuneita on 2. Tunnin peruuntuessa saat tiedon tekstiviestillä edellisiltaan mennessä. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus korottaa tunti yksityistunniksi.

Jos sinulle tulee tarve perua varauksesi, tee peruutus viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua.

Jos teet peruutuksen myöhässä, varauksesta veloittuu käyntikerta riippumatta peruutuksen syystä.
home2 contct icon1

Ota yhteyttä

soittamalla tai viestillä
+358 50 4719 989

home2 contct icon2

Tule käymään

Oma Pilates, Pekankatu 3, 96200 Rovaniemi

home2 contct icon3

Laita postia