PILATES ON

Palkitseva työ, harrastus
ja elämäntapa

OMA PILATEKSEN YRITTÄJÄNÄ ON KATI KUHA

"Pilates haastaa kehittymään"


Pilates on siistiä, sanoin, kun ystävä kysyi, miksi halusin perustaa pilatesstudion enkä käyttää työaikaani johonkin aivan muuhun. On mahtavan mielenkiintoista oppia ja opettaa liikkumaan Joe Pilateksen metodilla, koska löydän sen avulla joka päivä uutta. Pilates haastaa kehittymään. Lisäksi Oma Pilates yhdistää monta asiaa: hienon liikuntalajin, ihmisläheisen työn hyvinvoinnin parissa ja vapauden yrittää.

Löysin pilateksen reilut 10 vuotta sitten, kun aloitin starttikurssin Kati Pylkkäsen studiolla. Tiesin heti, että tämä laji vie mennessään, tällaista liikettä keho tarvitsee. Päätin alkaa vain ilokseni harrastella, kunnes kävin ohjaajakoulutuksen, opiskelin liikunnanohjaajaksi ja vastasin kyllä, kun minulle tarjottiin studiotilaa vuokralle. Harrastuksesta tuli elämäntapa. Se oli onni, koska olen saanut keholle ja mielelle parempaa vointia, hallintaa sekä palautumista.

Minulla on ollut etuoikeus saada pilatekseen oppia maailmanluokan opettajilta, Kati Pylkkäsen lisäksi Karen Frischmannilta, Joel Crosbylta, Daniela Escobarilta ja Ken Krechiltä. Opiskelen ja harjoittelen edelleen, jotta saisin pilatesta entistä vahvemmin kehooni ja onnistuisin palvelemaan studiomme asiakkaita aina vain paremmin.

T. Kati Kuha - pilatesopettaja ja liikunnanohjaaja

“Through the Pilates Method of Body Conditioning this unique trinity of a balanced body, mind and spirit can ever be attained. Self-confidence follows.” - J. Pilates


STUDIOMME VARUSTELU

Meillä harjoittelet klassisen pilateksen laitteilla, jotta saisit liikkumisesta parhaan mahdollisen hyödyn

Oma Pilates pilatesmatto

Pilatesmatto


Pilatesmatto tarjoaa mukavuutta ja vakautta, joita tarvitaan mattosarjan tekemiseen. Matossa on vakaa pohja, hyvä pehmuste, kahvat ja jalkaremmi, jotka antavat sopivasti haastetta ja tukea.
Oma Pilates Reformer

Reformer


Reformerilla työskentelet jousivastuksen kanssa ja saat laitteen tuen, jotta voit tehdä mahdollisimman vahvaa keskivartalon lihastyötä. Studiollamme on neljä reformeria - kolme niistä on Gratz Industriesin valmistamaa ja neljäs Balanced Bodyn Contrology reformer.
Kopio tiedostosta CF065462 (1)

Barrelit


Barrelit eli tynnyrit, kuten spine corrector, small barrel ja ladder barrel ovat suosittuja laitteita studiollamme. Barrelit ovat suosionsa ansainneet, sillä ne auttavat vahvistamaan kehoa, avaamaan rankaa ja rintakehää sekä työstämään lantion ja hartioiden asentoa.
CF078195 (1)

Cadillac


Gratz Cadillac on monipuolinen laite, joka mukautuu perusliikkeistä vaativimpiin liikkeisiin sekä haastaa koko kehon. Cadillacissa on jousivastus, jolla voi kehittää lihasvoimaa, lihaskestävyyttä, liikkuvuutta ja tasapainoa.
CF107402

Tuolit


Studiollamme on kolme tuolia: wunda, high ja arm chair. Wunda chair haastaa kehon voiman, liikkuvuuden ja hallinnan sekä korjaa lihasepätasapainoja. High chair tukee liikkumista ja vahvistaa koko kehoa. Arm chair taas parantaa ryhtiä ja vahvistaa käsivarsia, ylävartaloa ja keskivartaloa.
_28A7672 (1)

Pedi Pole


Pedi pole on tarkoituksella epävakaa ja täytyy vakauttaa lihastyöllä. Yksinkertainen laite voi saada paljon aikaan - se on hyvä apu parantamaan kehon tasapainoa, linjausta ja ryhtiä sekä palauttamaan hartiat paikalleen.

“The whole country, the whole world, should be doing my exercises. They’d be happier.” - J. Pilates Tavoitteenamme on kannustaa sinua liikkumaan oman kehosi parhaaksi.


Me olemme

Pohjois-Suomen ainoa klassiseen pilatekseen erikoistunut liikuntastudio, joka tarjoaa yksilöllistä ohjausta pienryhmille ja yksityisesti
klassisen pilateksen asiantuntija, jolla on lajista reilun 10 vuoden kokemus sekä alan koulutus
luotettava. Studiollamme on ollut jo tuhansia ohjattuja pilatestunteja.
vakuuttuneita klassisesta pilateksesta. Se toimii.

Me haluamme

opettaa liikkumista Joe Pilateksen metodin mukaan
kannustaa lähtemään liikkeelle ja kehittymään
auttaa voimaan paremmin
pysyä elinvoimaisena satsaamalla varusteluun, palveluvalikoimaan ja koulutukseen

Me lupaamme

ryhdikkään olon
kehittää palveluitamme ja valikoimaamme
yksilöllistä ohjausta ja lappilaisen mutkatonta palvelua