PILATES ON

Palkitseva työ, harrastus
ja elämäntapa

OMA PILATEKSEN YRITTÄJÄNÄ ON KATI KUHA

"Pilates haastaa kehittymään"


-Pilates on siistiä, sanoin, kun ystävä kysyi, miksi halusin perustaa pilatesstudion enkä käyttää työaikaani johonkin aivan muuhun. On mahtavan mielenkiintoista oppia ja opettaa liikkumaan Joe Pilateksen metodilla, koska löydän sen avulla joka päivä uutta. Pilates haastaa kehittymään. Lisäksi Oma Pilates yhdistää monta asiaa: hienon liikuntalajin, ihmisläheisen työn hyvinvoinnin parissa ja vapauden yrittää.

Löysin pilateksen noin 12 vuotta sitten, kun aloitin starttikurssin Kati Pylkkäsen studiolla. Tiesin heti, että tämä laji vie mennessään, tällaista liikettä keho tarvitsee. Päätin alkaa vain ilokseni harrastella, kunnes kävin ohjaajakoulutuksen, opiskelin liikunnanohjaajaksi ja vastasin kyllä, kun Kati P. tarjosi studiotilaa vuokralle.

Pilateksesta on tullut elämäntapa. Se on onni, koska olen saanut siitä keholle ja mielelle voimaa, hyvinvointia, hallintaa sekä palautumista. Koen olevan onnekas myös siksi, koska olen löytänyt upeat ja kokeneet mentorit ja opettajat, jotka kannustavat eteenpäin. Työskentelen säännöllisesti Karen Frischmannin, Wade Edwellin, Joel Crosbyn ja Daniela Escobarin kanssa. Haluan satsata opintoihin ja harjoitteluun, jotta saisin pilatesta entistä vahvemmin kehooni ja onnistuisin palvelemaan studiomme asiakkaita aina vain paremmin.

T. Kati Kuha - pilatesopettaja ja liikunnanohjaaja

STUDIOMME VARUSTELU

Meillä harjoittelet klassisen pilateksen laitteilla, jotta saisit liikkumisesta parhaan mahdollisen hyödyn

Oma Pilates pilatesmatto

Pilatesmatto


Pilatesmatto tarjoaa sinulle mukavuutta ja vakautta, joita tarvitset mattosarjan tekemiseen. Matossa on vakaa pohja, sopivasti pehmustetta, kahvat ja jalkaremmi, jotka antavat vartalolle tukea.
Oma Pilates Reformer

Reformer


Reformerilla työskentelet jousivastuksen kanssa ja saat laitteen tuen, jotta kehosi voi vahvistua ja palautua. Kaksi reformereistamme on Gratz Industriesilta ja kaksi Balanced Bodylta Contrology-sarjasta, joka on suunniteltu opettamaan liikettä Joe Pilateksen alkuperäisen tarkoituksen mukaisesti.
Kopio tiedostosta CF065462 (1)

Barrelit


Barrelit, kuten spine corrector, small barrel ja ladder barrel auttavat vahvistamaan kehoa, parantamaan lihastasapainoa ja lisäämään liikkuvuutta tuetusti. Yksi studiomme spine correctoreista on Pilates Designsin Vintage Spine Corrector, joka on suunniteltu vastaamaan Joe Pilateksen alkuperäistä pilateslaitteistoa.
CF078195 (1)

Gratz Cadillac


Cadillac on monipuolinen laite, joka mukautuu perusliikkeistä vaativimpiin liikkeisiin sekä haastaa koko kehon. Siinä on jousivastus, joka kehittää lihasvoimaa, lihaskestävyyttä, liikkuvuutta ja tasapainoa.
CF107402

Tuolit


Studiollamme on kolme tuolia: Pilates Designsin Wunda Chair ja High Chair sekä Balanced Bodyn Contrology Arm Chair. Wunda Chair haastaa kehon hallinnan, Arm Chair parantaa ryhtiä ja High Chairista löytyy liikkeitä niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin pilatestekijöille.
_28A7672 (1)

Gratz Pedi Pole


Pedi pole on tarkoituksella epävakaa ja täytyy vakauttaa keskivartalon lihaksilla. Yksinkertainen laite voi saada paljon aikaan - se on hyvä apu parantamaan kehon ryhtiä ja tasapainoa.

“The whole country, the whole world, should be doing my exercises. They’d be happier.” - J. Pilates


Oma Pilates on #parempiliikkeessä

Klassinen pilates vahvistaa kehoa liikkumaan paremmin. Oma Pilates -studiosi haluaa kannustaa pysymään liikkeessä, nauttimaan liikunnan hyödyistä ja voimaan paremmin. Sijoitamme koulutukseen ja laitteisiin, jotta voisimme valmentaa aina vain paremmin.

Olemme

Pohjois-Suomen ainoa klassisen pilatekseen erikoistunut liikuntastudio, joka tarjoaa yksilöllistä ohjausta pienryhmille ja yksityisesti
klassisen pilateksen ammattilainen, jolla on lajista 12 vuoden kokemus, alan koulutus ja kontaktit alan parhaisiin asiantuntijoihin
tarjonneet tuhansia ohjattuja pilatestunteja.
vakuuttuneita klassisesta pilateksesta. Harjoittelun vaikutukset ovat silminnähtäviä.


Me haluamme

opettaa liikkumista Joe Pilateksen metodin mukaan
kannustaa lähtemään liikkeelle ja kehittymään
auttaa voimaan paremmin
pysyä elinvoimaisena satsaamalla varusteluun, palveluvalikoimaan ja koulutukseen


Me lupaamme

ryhdikkään olon
kehittää palveluitamme ja valikoimaamme
yksilöllistä ohjausta ja lappilaisen mutkatonta palvelua