PILATES PALKITSEE

Liikkumalla vahvaksi

OMA PILATEKSEN YRITTÄJÄNÄ ON KATI KUHA

"Pilates vie eteenpäin"

Olen todella iloinen siitä, että meillä on klassisen pilateksen studio ainoana Pohjois-Suomessa. Olen myös ylpeä Oma Pilateksen asiakkaista, jotka treenaavat sitoutuneesti, pysyvät liikkeessä, pitävät kuntoa yllä ja ovat motivoituneita oppimaan. He ovat saaneet pilateksen voimavaraksi sekä hehkuvat elinvoimaa ja hyvää oloa.

Tutustuin pilatekseen noin 12 vuotta sitten, kun aloitin starttikurssin Kati Pylkkäsen studiolla. Tiesin heti, että tämä laji vie mennessään, tällaista liikettä keho tarvitsee. Päätin alkaa vain ilokseni harrastella, kunnes kävin ohjaajakoulutuksen, opiskelin liikunnanohjaajaksi ja heittäydyin yrittäjäksi, kun pilatekseen sopiva liiketila vapautui.

Pilatesmetodi palkitsee, koska opin siitä ja sen avulla uutta joka päivä. Pilateksen antama voima, kaksisuuntainen venytys, potentiaali kehon opettamiseen ja tuki kaikkeen liikkumiseen ovat ainutlaatuisia. Metodin opettaminen on mahtavaa ja opiskelen jatkuvasti, jotta voisin auttaa asiakkaita aina vain paremmin. Olen käynyt kaksi ohjaajakoulutusta, valmistunut Karen Frischmannin (USA) Classical Pilates Progression Programmista ja nyt olen mukana Wade Edwellin (AUS) Immersive Training programmissa. Treenaan säännöllisesti myös Joel Crosbyn (USA) kanssa ja olen osallistunut Westwood Pilateksen (USA) tunneille, joissa opettajina ovat olleet Daniela Escobar, Ken Kretch ja Jay Grimes.

Sen lisäksi että pilates on hieno liikunnan laji, se on antanut minulle ihmisläheisen työn hyvinvoinnin parissa ja vapauden yrittää. Yrittäjyys on sydämen asia ja olen saanut sen myötä hienoja tunnustuksia: Rovaniemen Yrittäjät valitsi minut vuoden 2022 yksinyrittäjäksi ja yritykseni voitti vuoden paras Likiliike -äänestyksen samana vuonna.

Vaikken koe olevani ikinä valmis tai täysin tyytyväinen, pilates on antanut keholle ja mielelle voimaa, hyvinvointia, hallintaa sekä palautumista. Pilates on myös tuonut tullessaan upeita ihmisiä. Olen kiitollinen studioni asiakkaista ja onnekas, koska olen löytänyt parhaita opettajia, jotka kannustavat eteenpäin.

STUDIOMME VARUSTELU

Meillä harjoittelet klassisen pilateksen laitteilla, jotta saisit liikkumisesta parhaan mahdollisen hyödyn

contrology-foldingmat MV crop

Pilatesmatto


Pilatessysteemiin kuuluu harjoittelua matolla, jousivastuksella varustetuilla laitteilla ja barreleilla, eli kaarilla. Klassisen pilatesstudion matoissa on sopivasti pehmustetta, vakaa alusta, jalkaremmi ja kahvat. Ne antavat liikkumiseen käyttömukavuutta, tukea ja palautetta.

BB-ClassicalReformer MV tom

Reformer


Reformerilla työskentelet jousivastuksen kanssa ja saat laitteen tuen, jotta kehosi voi vahvistua. Kaksi reformereistamme on Gratz Industriesilta ja kaksi Balanced Bodyn Contrology-sarjasta, joka on suunniteltu vastaamaan mahdollisimman hyvin alkuperäisten pilateslaitteiden tarkoitusta, muotoilua ja viimeistelyä.
Spine-Corrector-New-MV tom

Barrelit


Barrelit, kuten spine corrector, small barrel ja ladder barrel auttavat vahvistamaan kehoa, parantamaan lihastasapainoa ja lisäämään liikkuvuutta tuetusti. Yksi studiomme spine correctoreista on Pilates Designsin Vintage Spine Corrector, joka on suunniteltu vastaamaan Joe Pilateksen alkuperäistä pilateslaitteistoa.
Cadillac MV tom

Gratz Cadillac


Cadillac on monipuolinen laite, joka mukautuu kymmeniin erilaisiin liikkeisiin haastaen koko kehon. Siinä on jousivastus, joka kehittää lihasvoimaa, lihaskestävyyttä, liikkuvuutta ja tasapainoa.
HCP__19618_MV

Tuolit


Studiollamme on kolme tuolia: Pilates Designsin Wunda Chair ja High Chair sekä Balanced Bodyn Contrology Arm Chair. Wunda Chair haastaa kehon hallinnan, Arm Chair vahvistaa ylävartalon ja keskivartalon yhteistyötä ja High Chairista löytyy liikkeitä niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin pilatestekijöille.
GRATZ_PILATES_PEDI_POLE_MV tom

Gratz Pedi Pole


Pedi pole on tarkoituksella epävakaa ja täytyy vakauttaa keskivartalon lihaksilla. Yksinkertainen laite voi saada paljon aikaan - se on hyvä apu parantamaan kehon asentoa, tasapainoa ja keskivartalon tukea.

“The whole country, the whole world, should be doing my exercises. They’d be happier.” - J. Pilates


Oma Pilateksessa liikut vahvemmaksi

Klassinen pilates liikuttaa ja vahvistaa koko kehoa. Oma Pilates -studiosi haluaa kannustaa pysymään liikkeessä, nauttimaan liikunnan hyödyistä ja voimaan hyvin. Sijoitamme koulutukseen ja laitteisiin, jotta voisimme valmentaa sinua aina vain paremmin.

Olemme

Pohjois-Suomen ainoa klassisen pilatekseen erikoistunut liikuntastudio, joka tarjoaa yksilöllistä ohjausta pienryhmille ja yksityisesti
klassisen pilateksen ammattilainen, jolla on lajista 12 vuoden kokemus, alan koulutus ja kontaktit alan parhaisiin asiantuntijoihin
tarjonneet tuhansia ohjattuja pilatestunteja.
vakuuttuneita klassisesta pilateksesta. Harjoittelun vaikutukset ovat silminnähtäviä.


Me haluamme

opettaa liikkumista Joe Pilateksen metodin mukaan
kannustaa lähtemään liikkeelle ja kehittymään
auttaa voimaan paremmin
pysyä elinvoimaisena satsaamalla varusteluun, palveluvalikoimaan ja koulutukseen


Me lupaamme

ryhdikkään olon
kehittää palveluitamme ja valikoimaamme
yksilöllistä ohjausta ja lappilaisen mutkatonta palvelua